18. marraskuuta 2014

Unkari syksy 2014

19. marraskuuta 2014

mikrolisäys Toni S Virpil

Tänään olimme sen koulun mikrolisäyksen tunnilla jossa istuimme ja arvuutelimme mitä ne sanoivat koska opetus oli Unkariksi. Tunti oli kyllä mielenkiintoinen ja vaikka siitä ei kaikkea ymmärtänyt niin oltiimpa ainakin näkemässä sekin. Mr Tan Käänsi Karille Englanniksi josta Kari käänteli meille suomensi meille. Saimme katsoa ja jopa kokeilla sekoittaa kasvualustaksi tarkoitettua liuosta. liuoksesta mitattiin lopuksi Ph, joka jälkeen liuos kaadettiin kannellisiin lasipurkkeihin.











18. marraskuuta 2014

minttu ahovaaran blogi

18.11.2014
Kävin tänään kasvititeellisessä puutarhassa. Tutustiin mm. orkideoiden kasvatukseen siemenistä lisäämällä. Kasvihuoneessa oli erilaisia kukkia ja kaloja, niistä otetiin muutamia valokuvia. Kaktushuoneessa oli paljon erilaisia kaktuksia jotkut olivat pyödissä.Ja lisäksi oli palmuja ja banaanipuita kasvihuoneessa jossa kasvoi banaaneja.

Mentiin ravintolaan syömään, söin kanaa jossa oli ohut kuorrutus ja ranskalaisia ja sitruuna päällä ennen kuin tuotiin pyödälle. Ja kasviaksia, join tietysti limpsaa joka oli Coca colaa.

Mentiin metroon jossa oli älyttömän paljon ihmisiä ja hotelliin kohti hotellin nimi on ACHAT.
Ei kommentteja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.