12. marraskuuta 2014

Toinen päivä Budapestissä Minttu N.

Tiistaina 11.11 menimme raitiovaunulla numero 37A ja 28 mentiin koululle jossa vaihdettiin työvaatteet ja menimme leikkaamaan kannoja joihin jätettiin 10 senttiä vartta sen jälkeen  käännimme  pistolapioilla kukkapenkkiä sen jälkeen tasoitettiin haravilla ja kerättiin kaikki kannan juurakot pois maasta että siihen voi istuttaa kesäkukkia pääsimme 12.30 syömään koulun ruokalaan söimme alkupalana leipää ja keittoa jonka jälkeen tuli pääruokana kanaa ja riisiä oli hyvää ruokaa lähdimme sen jälkeen hotellille raitiovaunuilla numero 28 ja 37A.

Jo napot kivanok

Tervehdys Budapestista! Tietoteknisten ongelmien vuoksi opiskelijat kirjoittavat minun ja Arjan tunnuksilla blogia. Ehkä saamme ongelman ratkaistua :) Tähän mennessä matka on mennyt hyvin ja yhteishenki on huipussaan!

Ensimmäinen päivä Budapestissä Minttu N.

Maanantaina 10.11 menimme käymään koululla siellä oli esittelypäivä meneillään päästiin tutustumaan kasvihuoneisiin floristien koululle ja mikrolaboratorioon jonka jälkeen lähdimme Zuzsannen kanssa ostamaan bussilippuja  sen jälkeen kiereltiin vähän kaupungilla ja mentiin sen jälkeen syömään ravintolaan jossa oli hyvää ruokaa jonka jälkeen lähdimme hotellille. Illemmalla lähdimme käymään lähikaupassa ja Mc Donaldsissa ostamassa vähän iltapalaa.

Kuva hotellista ja koulusta. Ma 10.11 Henri.l

Vasemmalla achat hotelli, johon saavuimme sunnuntaina 09.11.2014 Zsuzsannen saattelemana. Oikealla koulu.

Saapuminen Budapestiin 9.11.2014 Minttu N

Sunnuntaina 9.11 saavuimme Helsinki Vantaan lentokentälle ulkomaanlennot terminaali 2 klo 15.00 siellä tapasimme Suvin josta menimme lähtöselvitykseen laitoimme matkalaukumme hihnalle sen jälkeen menimme turvatarkastukseen josta selvittiin aika nopeasti jonka jälkeen menimme kahville ja 16.40 menimme portille odottamaan koneeseen pääsyä sitten kun päästiin koneeseen jännitti vähäsen kun en ollut moneen vuoteen lentänyt lentokoneella etsimme omat istuma paikat ja laitoimme käsimatkatavarat istumapaikkojen yläpuolella oleviin lokeroihin 17.10 lähti kone